Wij maken flexibele ruimtes op maat. Dat kan een huisje zijn, een werkplek, een verkoopwagen, of het idee waar u mee komt. Alles wordt op een ambachtelijke wijze vervaardigd. U kunt kiezen wat u in de ruimtes wil hebben. Denk daarbij aan opties als stroom, water, warm water, een keuken, een bureau, een bank, verwarming of andere ideeën of suggesties die u zelf inbrengt. Wij werken graag met u samen en bouwen bij voorkeur de ruimtes in overleg. Dan weten wij zeker dat de flexibele ruimte op weg is naar een tevreden klant! 

Het is mogelijk om de ruimtes te kopen, te huren of te leasen. Wij kunnen u adviseren rondom vergunningen (als die nodig zijn) of het plaatsen van de ruimtes. In overleg met u kunnen wij compleet met service opleveren of casco. Tussenvormen zijn ook mogelijk. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op via de mogelijkheden bij contact.

Om u een een idee te geven, vindt u hier foto’s met toelichting van wat wij al gemaakt hebben, of aan het maken zijn.

 

                        

Voorbeeld van flexibele werkplek, geschikt voor 1 of 2 personen. Afmetingen 280 * 140 * 250 cm. Deze wagen is te huur, huurprijs hangt samen met uw wensen. Standaard inrichting met stroomaansluiting en warmtebron. Indicatie huurprijs: 300 euro per maand ex btw. Koopprijs op aanvraag.

 

 

      

 

          

Afbeeldingen van een pipowagen omgebouwd tot een bed and breakfast. Compleet met keuken, douche, wc, bed, tafel, bank en opbergruimte. Alles is ambachtelijk en duurzaam vervaardigd. Dit is een demo model en te bezichtigen. Wij kunnen voor u deze nabouwen en ook volledig op uw wensen maken. 

 

Interesse gekregen of wilt u meer weten? Klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2022 Vertico Vintage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel