Visie Vertico Vintage

                                                                 

Vertico Vintage is een ambachtelijk familiebedrijf dat uw interieur compleet maakt. Kwaliteit, Aandacht en Liefde voor het vak, staan bij ons centraal.

Wij kunnen een meubel helemaal volgens uw wens maken. U heeft eigen keuze in houtsoort, kleur, model en afwerking. Alles wordt handgemaakt in eigen werkplaats. Wij maken gebruik van massief hout. Een meubel door ons gemaakt, kan daarom heel lang mee! Daarnaast kunnen wij ook bestaande meubels aanpassen naar uw wens. Zoals het kleiner maken van een tafel, het opnieuw kleuren van meubels, lakken, beitsen, fineren en herstellen van loszittende en kapotte onderdelen. Wij stofferen meubels. Voor biezen en matten, kunt u ook bij ons terecht. Wij restaureren oude en antieke meubels, zodat uw geliefde meubel weer heel lang mee kan. Heeft u interesse in meubels op maat, restauratie of stoffering, neem dan contact met ons op via de optie contact.

Naast het interieur hebben wij een woondecoratie en brocante winkel in Rhenen. U bent van harte welkom aan de Frederik van de Paltshof 20 in Rhenen. Daar vindt u sfeervolle woondecoratie, meubeltjes, brocante serviezen en nog veel meer. 

Kortom:Vertico Vintage mààkt uw interieur!

 

© 2016 - 2021 Vertico Vintage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel